Taarten

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

In deze cursus werken we de basisbegrippen van “koekjes en gebak” verder uit tot desserts en taarten die je kan gebruiken in jouw specifieke zaak. Denk maar aan miserable, biscuits, tarte maison en zwarte woud, Parijse flan, Clafoutis, chocoladetaart, bladerdeeg gebak… We leren je het product van begin tot eind op te bouwen. We werken met diepvriezers om de producten economisch te verwerken en te bewaren.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 25 maart in Patisserie Dhollander, Antwerpen
  • Ma 8 aprl in Atelier 833, Merelbeke
  • Di 30 april in Colruyt, Heverlee

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Patisserie D’Hollander

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
More...