Taarten - nieuw

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

In deze cursus werken we de basisbegrippen van “koekjes en gebak” verder uit tot desserts en taarten die je kan gebruiken in jouw specifieke zaak. Denk maar aan miserable, biscuits, tarte maison en zwarte woud , Parijse flan, Clafoutis, chocoladetaart, bladerdeeg gebak….. We leren je het product van begin tot eind op te bouwen. We werken met diepvriezers om de producten economisch te verwerken en te bewaren

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 19 maart 2018 in Syntra Brugge
  • Di 24 april 2018 in Patisserie D'Hollander, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Patisserie D’Hollander

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...