Hoe haal je meer uit je zaak? Stoomcursus 20.11.2017 @ Horeca Expo Gent

Ik schrijf me in

Deze opleiding is reeds afgelopen.

 

Prijszetting, klantbeleving en online reputatie aanpakken: het loont!

Een stoomcursus...

Drie experten laten in deze stoomcursus hun licht schijnen over 3 topics waar elke horecaprofessional mee te maken krijgt: rendabiliteit, klanttevredenheid en -online- reputatiemanagement. In amper 1 uur tijd geven ze je 15 waardevolle en vernieuwende inzichten die snel resultaat opleveren.

tijdens Horeca Expo!

We verwachten je op maandag 20 november 2017 van 15u tot 16u in Flexruimte 1 op Horeca Expo (Flanders Expo, Gent). 

Registreren?

Deze sessie is bestemd voor werkgevers en werknemers in de horeca. We raden je aan om vooraf te registreren via dit webformulier. Je toegangscode krijg je van ons.

________

Wat mag je verwachten?

  • Houd je online reputatie onder controle (20', Frederic Herbots - expert gastvriendelijkheid)

Je zet je dagelijks in voor de klant en voor het succes van de zaak. #lovemyjob is jou dan ook op het lijf geschreven. Maar weet je ook welke hashtags er over je zaak circuleren? Op welke sociale media ben je aanwezig en wat doe je als je op kritische reviews botst? Werken aan je (online) reputatie: het loont! 

  • Prijsbepaling: liever niet met de natte vinger (20', Daan van Thiel - expert rendabiliteit)

Hoe bewust ga je om met de inkomsten en uitgaven. Bedenk eens: hoe goed analyseer jij de prijszetting en samenstelling van je kaart? Hoe bereken je de food cost en hoe beperk je de food waste?

  • Leg je klanten in de watten (20', Diane Dockx - expert gastvriendelijkheid)

We zijn allemaal gastvrij, dat denken we toch. Maar wat maakt de ene welkom warmer dan de andere? Hoe creëer je die totaalbeleving waar iedereen het over heeft? We helpen je om out of the box te denken en meer klanten aan je te binden. 

Met dank aan de trainers van ETH voor hun medewerking aan dit project!

Kom langs op onze stand in hal 1 (vlakbij de inkom)

Je hebt ongetwijfeld nog andere vragen. Aan onze stand -het Horeca Trefpunt in Hal 1- helpen onze vormingsconsulenten je graag verder. Lees hier wat we allemaal in petto hebben. 

Meer weten over Horeca Expo? www.horecaexpo.be.

Het hele jaar door kan je ook één- en tweedaagse opleidingen volgen rond reputatiemanagement, klantvriendelijkheid en rendabiliteit via ons open opleidingsaanbod. Klik op het thema voor meer info en inschrijvingen.

More...