Projecten in de kijker

Op wandel in het waanzinnig lekkere Waasland - 28/5

28 mei organiseert Horeca Vorming i.s.m. de provincie Oost-Vlaanderen en EROV een culinaire uitstap in de regio Schelde-Waasland. We beginnen en eindigen ons verhaal in restaurant Wilford T (Temse). Daar zal chefkok Tom Vermeiren enkele gerechten maken o.b.v. de streekproducten die je eerder die dag hebt ontdekt. Tijdens de uistap kom je in contact met een waaier van lokale topproducten en je leert de mensen achter het product kennen.

Bonjour ... euh.. Tijd om je Frans wat bij te schaven?

Je hoeft geen talenknobbel te zijn om je mannetje te staan in de zaal, maar met een paar handige taaltips kan je ook niet-Nederlandstalige gasten een warm welkom bieden. Vooral in toeristische regio's kan je hiermee het verschil maken. Om die reden organiseert Horeca Vorming deze lente samen met Westtoer een boostcursus Frans voor zaalpersoneel aan de kust. Lees meer om je in te schrijven.

Een job als bartender? Maak er werk van!

Je bent tussen 18 en 26 jaar en bent op zoek naar een toffe job in regio Antwerpen? Het lijkt jou wel wat om aan de andere kant van de bar te staan? Je bent gepassioneerd door de horeca en houdt van avond- en weekendwerk? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou! Je start op 5 maart 2018 en 2 maanden later heb je een diploma en misschien wel een job op zak!

Workshops Culinaire Passie voorjaar 2018

Ook in het voorjaar van 2018 organiseren we een 5-tal workshops waarin culinaire gangmakers hun passie en geheimen delen met jonge horecatalenten. Je wordt één dag ondergedompeld in de leefwereld van een topexpert. Dit geeft je de kans om inspiratie en innovatieve ideeën op te doen, nieuwe concepten te ontdekken en om je professioneel netwerk verder uit te bouwen. Tromgeroffel .... dit zijn de data, locaties en thema's van het voorjaarsprogramma!

Pages

Facebook Twitter More...