Opleidingenreeks Plant-Based Fine Dining (volzet)

Opleidingenreeks voor keukenmedewerkers (en hun werkgevers) tewerkgesteld in het Paritair Comité 302 voor de horeca. 

Update: de opleidingen zijn intussen volzet. Horen we daar gevloek en getreur? Geen nood, in het najaar krijg je een nieuwe kans om erbij te zijn. Aan het einde van deze reeks kondigen we de nieuwe data aan via de nieuwsbrief.

Nieuwe opleidingenreeks: Plant-based Fine Dining

Proef van de plantaardige keuken met chef Pieter-Jan Lint

Experimenteer met nieuwe technieken, toepasbaar in elk type keuken

De plantaardige keuken is hot. In recent onderzoek voorspelt Food Inspiration Magazine dat vegan en vegetarisch in 2019 nog populairder zullen worden. Dit veranderend eetpatroon biedt kansen voor de horeca. Want door meer en creatievere plantaardige opties aan te bieden, kan je nieuwe klanten voor je winnen. Ook veel vleesliefhebbers trekken hun neus niet langer op voor ‘veggie’ of ‘vegan’. Ja, ook hun harten (en magen) kan je veroveren met lekkere bereidingen van groenten, fruit, granen, ...

Gezond, creatief en vooral: héél erg lekker ...

Dat zijn de succescriteria voor een geslaagd plantaardig alternatief. Hoe je dit klaarspeelt, dat leer je van Pieter-Jan Lint tijdens onze nieuwe opleidingenreeks Plant-Based Fine Dining. Pieter-Jan weet als geen ander hoe je lekker en verfijnd kookt zonder geraffineerde suikers en dierlijke producten. Met veel smaak, kleur en textuur. En eenmaal je het in de vingers hebt, is dat makkelijker dan gedacht!

Een romig en vol dessert zonder melk en eieren? Dat kan.
Een heerlijke donkere saus zonder vleesjus? Ook dat is mogelijk!

Deze opleidingenreeks is er voor alle fans van de plantaardige keuken. Of je nu klein wil beginnen of je wil een plantaardig totaalconcept uitwerken, de 4 workshops zullen je ongetwijfeld inspireren. Bovendien zijn de vernieuwende kooktechnieken ook geschikt voor de klassiekere keuken.

Loopt het water je al in de mond?
Schrijf je dan snel in

Plant-Based Fine Dining is een nieuwe 4-delige opleidingenreeks voor horecaprofessionals in Paritair Comité 302. Deelname is gratis. (Klik op het thema voor meer informatie)

Workshop 1: technieken uit de plantaardige keuken (= introductie)

Workshop 2: seizoensgroenten gastronomisch

Workshop 3: pekelen & fermenteren - kiemen & drogen

Workshop 4: plantaardige desserts & zoetigheden

 

Heb je nog vragen? Mail (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

>> INSCHRIJVEN voor de opleidingenreeks Plant-Based Fine Dining

Update: de opleidingen zijn intussen volzet. Horen we daar gevloek en getreur? Geen nood, in het najaar krijg je een nieuwe kans om erbij te zijn. Aan het einde van deze reeks kondigen we de nieuwe data aan via de nieuwsbrief.

>> Bekijk alle professionele opleidingen voor horecawerknemers

More...