Inschrijvingen opleidingen voorjaar 2019 gestart

Midden november valt de opleidingsbrochure voor het voorjaar 2019 in de bus bij alle horecawerknemers en werkgevers (PC 302). Dit kleine boekje is alles wat je nodig hebt om dit voorjaar nog sterker te worden in jouw vak. 

Onze opleidingsklassiekers

Maak je keuze uit onze klassiekers in de thema's gastvriendelijkheid, persoonlijke vaardigheden, samenwerken en leidinggeven, marketing-sales-sociale media, kostenbeheersing, dranken, keuken & bediening, veiligheid,welzijn & hygiëne. Volg de opleiding in één van de opleidingslocaties verspreid over Vlaanderen. Of ... laat de trainer naar jou komen. Want vanaf 8 deelnemers kan je een 'inhouse' bedrijfsopleiding organiseren. Die deelnemers (Paritair Comité 302) mogen uit verschillende horecazaken komen. 

Binnenkort: kersverse opleidingen

Verwacht je dit voorjaar aan heel wat nieuwe opleidingen die je (nog) niet in de opleidingsbrochure vindt! Houd onze website in de gaten en schrijf je in op de nieuwsbrief als je de aankondiging niet wil missen.

Veelgestelde vragen

Waarom moet je ingeschreven zijn in PC 302 om aan onze opleidingen deel te nemen? En onder welke voorwaarden mag je als werkgever deelnemen? Op welke dagen gaan de opleidingen door? Levert elke opleiding een getuigschrift op? Het antwoord op deze en andere vragen vind je tussen de veelgestelde vragen.

Lees ook

>> opleidingen binnenkort in je buurt

>> workshops Culinaire Passie

>> een bedrijfsopleiding organiseren

>> digitale brochure

Heb je vragen? Weet je niet goed welke opleiding bij je past? Je kan terecht bij onze vormingsconsulenten (klik hier).

 

More...