Wild

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van professionele basistechnieken vereist.

Wat mag je verwachten?

Het wildseizoen is het ideale moment van het jaar voor elke kok om zich gastronomisch uit te leven. Smaken en kleuren vertalen het prachtige herfstseizoen op het bord van de gastenGasten die van wild houden zijn echte gastronomen en gaan ook tijdens het wildseizoen op zoek naar de beste wildgerechten. Maar er ligt ook een uitdaging bij de chef om de andere gasten te verleiden met zijn wildbereidingen.

  • Je leert meer over weidelijk jagen (spelregels van de jacht).
  • Je leert meer over het dier en zijn biotoop.
  • Je staat stil bij de kwaliteitskenmerken van het wildbraad.
  • Je bereidt klassieke en moderne wildgerechten. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 30 oktober in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 5 november in Kasserol, Antwerpen

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 
 
Interesse: 
Getuigenis: 
De inleiding over de jacht was een prachtige opstap naar de kookworkshop. Het was een aangename, leerrijke en smakelijke opleiding die meteen bruikbaar is in de praktijk.
More...