Truffels

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Van de truffel bestaan er een dertigtal variëteiten. Ze hebben niet alleen een andere smaak maar zien er ook verschillend uit. Toch is één ding zeker. Truffels laten de fijnproevers niet onverschillig. Al meer dan duizenden jaren worden haar culinaire kwaliteiten geapprecieerd. Je leert alles over deze uitzonderlijke parel onder de champignons.

  • Je leert hoe je de truffels moet schoonmaken, invriezen, steriliseren en bewaren.
  • Je ontdenkt verschillende bereidingen, waaronder ook desserts met truffels.
  • Je leert welke wijn bij welke truffel past.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 13 u. en eindigt omstreeks 17 u.
 
  • Ma 26 november in Cucina 25, Genk
  • Ma 10 december in Syntra, Brugge

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: La Truffe Noire

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 
Facebook Twitter More...