Restaurantbeheer

Deze opleiding is voor werknemers en werkgevers in de horeca (paritair comité 302) en werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt.

Wat mag je verwachten?

Ben jij Food & Beverage Manager of verantwoordelijk voor het beheer van het restaurant? Dan wil je zeker zijn dat je voldoende winst boekt. Deze opleiding geeft je alle tools om je zaak professioneel te runnen en rendabeler te maken. Alles start bij een grondige globale analyse van je onderneming.
 
  • Je analyseert je eigen onderneming.
  • Je analyseert de samenstelling van je menukaart.
  • Je leert hoe je een SWOT-analyse en een concurrentieanalyse maakt.
  • Je gaat na wat je klant wenst en hoeveel hij besteedt.
  • Je leert verkoopprijzen te bepalen.
  • Je leert over foodcost, personeelskost, algemene kosten en winst.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u. 

  • Di 23 oktober in Lindner, Antwerpen 

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: ETH

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 

Interesse: 
More...