Prospecteren is een leuke uitdaging

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Je hoeft geen geboren verkoper te zijn om nieuwe klanten en opdrachten aan te trekken. Maar het gaat evenmin vanzelf. Tijdens deze opleiding leer je al doende wat prospecteren is en wat je ermee kan bereiken of waar het fout gaat. Met een pak nuttige tips op zak werf je doelgerichter en professioneler nieuwe klanten en opdrachten.

  • Je leert dat alles valt of staat met een goede voorbereiding.
  • Je leert hoe je afspraken maakt aan de telefoon.
  • Je bekijkt hoe je een bezoek aan een prospect aanpakt.
  • Je ontdekt dat een goede opvolging het begin is van een duurzame professionele relatie met de klant.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u.

  • ma 5 november in Green Park, Brugge

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Kos learning

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

Getuigenis: 
Ik leerde het belang van de voorbereiding van gesprekken en objectieven stellen.
Facebook Twitter More...