Mediterrane keuken

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Je ontdekt de keuken van Spanje, Marokko, Israël, Libië, Griekenland en de andere landen rond de Middellandse ZeeEen keuken die staat voor gezondheid en vitaliteit en daarom erg populair is. Chefs als Ottolenghi, Claudia Roden en DedeMed zijn wereldsterren en leiden ons naar nieuwe smaken, gerechten, technieken en eetgewoonten. De gerechten zijn toepasbaar in elke onderneming en spreken iedere gast aan die gezond(er) wil leven.

  • Je maakt tal van mediterraanse gerechten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en telkens eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 8 oktober in Colruyt Academy, Leuven

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...