Koffie & chocolade - Een match made in heaven

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Hoe kan ik chocolade en koffie perfect laten samengaan? Je leert creatief en decoratief om te gaan met chocoladedranken en koffie. Je combineert deze op een eenvoudige en creatieve manier, wat ook het rendement in jouw zaak ten goede komt. Je leert een overheerlijke en prachtige verwendrank te creëren die vast een hemelse ontdekking is.

  • Je ontdekt en werkt met gemalen chocolade; callets, ganaches, melanges en pure origine chocolade.
  • Je ontdekt koude en warme bereidingen met koffie en/of chocolade.
  • Je ontdekt zuivel, non-zuivel, sappen en slagroom en hoe deze creatief en smaakvol te verwerken tot overheerlijke en prachtige creaties.
  • Je leert dranken creatief te presenteren.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Wo 15 mei in Barry Callebaut, Lebbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Art in a cup

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
More...