Gepimpte klassiekers

        Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

De hedendaagse keuken is fris, zuiver en licht. Dat kunnen we niet altijd zeggen over klassiekers als hutsepot, vol au vent, paling in ’t groen, appeltaart. Of wel? In deze opleiding maak je klassieke gerechten met nieuwe toestellen en nieuwe producten. Je leert de klassiekers op een andere manier te bereiden met respect voor de producten.

  • Je ontdekt de werking van moderne toestellen en producten.
  • Je maakt de klassiekers op een trendy manier. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...