Chocolade - Level 1

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Chocolade is een dankbaar product waar je heel creatief kan mee omspringen. Tijdens deze opleiding ga je dan ook praktisch aan de slag. Je maakt kennis met verschillende basistechnieken en past ze onmiddellijk toe in de opleiding. Je gaat op zoek naar eenvoudige creaties die je op jouw menukaart kan plaatsen.

  • Je leert meer over de samenstelling en eigenschappen van chocolade.
  • Je maakt kennis met basistechnieken zoals tempereren, mouleren, enroberen, enz.
  • Je leert alles over de diverse types en origines van chocolade.
  • Je leert alles over de samenstelling en eigenschappen van chocolade.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

Trainingcenter: Sjolaa

Trainingcenter: Choco-Story

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Heb je de basisopleiding al achter de rug? Volg dan zeker de opleiding 'Chocoladedecoraties en Ganache & Truffels'

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...