Bierbeleving

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Een biertje vakkundig aanraden aan de gast is soms moeilijk? En het juiste bier kiezen bij een gerecht is nóg moeilijker? In deze opleiding leer je beer degusteren en omschrijven zodat je nadien de gast perfect kan bijstaan in zijn keuze. De opleiding vindt plaats in een brouwerij. Tijdens een korte rondleiding deelt de brouwer graag zijn passie met jou.

  • Je leert meer over welke grondstoffen de smaak van bier bepalen.
  • Je leert bier degusteren en noteert je bevindingen op de degustatiefiches.
  • Je maakt kennis met de verschillende actuele biercategorieën in België en enkele toppers uit het buitenland.
  • Je leert de diverse smaken van bier in een eenvoudige bewoording omschrijven.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen in het aanbevelen van bier aan de gast.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Wo 28 november in Brouwerij Huyghe, Melle

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Rudy Beckers Consulting

Inschrijven

Deelname is graits. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

Interesse: 
Facebook Twitter More...