Barista - Level 1

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

In deze opleiding leer je de perfecte kop koffie zetten. Ontdek ristretto, espresso, americano, doppio, capppuccino, latte en vele andere heerlijke dranken die je aan je klanten kan aanbieden. Verschillende handelingen aan de molen en espressomachine worden uitgelegd en aangeleerd waarna je zelf aan de slag gaat. Onderschat de impact van een kop koffie niet. Het is een ideaal product om je klanten te tonen waar jouw zaak voor staat.

  • Je gaat dieper in op het product koffie en melk.
  • Je leert machines en hun impact op koffie te begrijpen en aan te passen.
  • Je leert melk en non-zuivel ideaal op te stomen.
  • Je leert hoe je een mooi resultaat kan uitschenken en aan je klanten serveren.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 25 februari in Appelmans, Antwerpen
  • Ma 25 maart  in Viva Sara, Kortrijk
  • Wo 3 april in Limarc, Eke
  • Di 23 april in Cucina de luca, Genk
  • Ma 13 mei in Rom, Boortmeerbeek

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Art in a cup

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
Getuigenis: 
Je begint bij het begin: de koffiemachine en het onderhoud ervan. Je leert de versheid van koffiebonen controleren en gaat zo stapsgewijs verder tot je de perfecte koffie kan serveren. Ik kreeg een heel professionele uitleg.
More...