Vegetarisch

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Aantrekkelijke vegetarische schotels zijn niet enkel gegeerd door de vegetarische gasten. Steeds meer gasten kiezen voor een vegetarisch gerecht. En ze zijn kritisch: de gerechten moeten pit hebben en origineel zijn. Tijdens deze opleiding ontdek je welke mogelijkheden er zijn om een maaltijdwaardig alternatief aan te bieden.

  • Je leert hoe je je kaart verrijkt met vegetarische gerechten zonder dat je keuken overbelast wordt.
  • Je leert over de verschillende vormen van vegetarisme en ontdekt veelgebruikte producten.
  • Je leert een aantal gerechten bereiden volgens het principe: 'Wat heb ik in huis en hoe maak ik daar een aantrekkelijk vegetarisch gerecht mee?'.
  • Je hebt oog voor verschillende stijlen van afwerking van de gerechten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 26 november in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 25 februari in Colruyt, Heverlee
  • Ma 18 maart in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 29 april in Syntra, Kortrijk

Trainingcenter: Nicolas Decloedt

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

More...