Asperges

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van professionele basistechnieken vereist.

Wat mag je verwachten?

Onze bereiding van ‘asperges op Vlaamse wijze’ is wereldberoemd. Het blijft waarschijnlijk de lekkerste manier om asperges te eten, maar de keuken en de smaak van de klant zijn voortdurend in beweging. Tijdens deze opleiding kom je te weten hoe je daar kan op inspelen. Je maakt verschillende gerechten met asperges klaar die verschillen in smaak, opmaak en samenstelling. Op deze manier ontdek je vele varianten die je nadien op de kaart kan plaatsen.

Wat komt aan bod tijdens deze opleiding?

  • Je leert asperges kuisen en garen.
  • Je maakt variaties op voorgestelde recepten.
  • Je maakt combinaties met vis of met vlees.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10u en eindigt om 16u.

  • Ma 1 april in Colruyt, Heverlee
  • Di 7 mei in La Piazza, Oostende

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...