Asperges

       Deze opleiding is enkel toegankelijk voor wie werkt in de horecasector.

Kennis van professionele basistechnieken vereist.

Onze bereiding van ‘asperges op Vlaamse wijze’ is wereldberoemd. Het blijft waarschijnlijk de lekkerste manier om asperges te eten, maar de keuken en de smaak van de klant zijn voortdurend in beweging. Tijdens deze opleiding kom je te weten hoe je daar kan op inspelen. Je maakt verschillende gerechten met asperges klaar die verschillen in smaak, opmaak en samenstelling. Op deze manier ontdek je vele varianten die je nadien op de kaart kan plaatsen.

Wat komt aan bod tijdens deze opleiding?

  • Je leert asperges kuisen en garen.
  • Je maakt variaties op voorgestelde recepten.
  • Je maakt combinaties met vis of met vlees.

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10u en eindigt om 16u.

Verwittig tijdig én altijd als je niet kan komen naar de opleiding via vormingvlaanderen@horeca.be

More...