Plant-Based Fine Dining 1: technieken uit de plantaardige keuken

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

TIP: schrijf je op deze pagina in voor een complete opleidingenreeks Plant-Based Fine Dining.

Wat mag je verwachten?

Ontdek hoe veelzijdig en vernieuwend de plantaardige keuken kan zijn. Er is steeds meer vraag naar plantaardige alternatieven en creatieve bereidingen, alsook verschillende allergenen die steeds meer aandacht vragen. Tijdens deze opleiding leer je op deze vraag ingaan en leer je nieuwe producten en ingrediënten kennen en deze toe te passen om jouw groentegerechten naar een hoger niveau te tillen.

  • Je ontdekt nieuwe producten en hun toepassing
  • Je leert emulsies maken, krokante texturen
  • Je leert nieuwe toepassingen met zaden en granen
  • Je leert romige en donkere plantaardige sauzen maken
  • Je ontdekt nieuwe smaakcombinaties en mogelijkheden die in elk type keuken toegepast kunnen worden.

Praktisch

Data en locaties:

 

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding ontvang je de definitieve praktische informatie.

 

Trainer: Pieter-Jan Lint

 

Inschrijven

Deelname is gratis

Vragen?

Neem een kijkje in de veelgestelde vragen

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...