Plant-Based Fine Dining 2: Seizoensgroenten gastronomisch

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

TIP: schrijf je op deze pagina in voor een complete opleidingenreeks Plant-Based Fine Dining met Pieter-Jan Lint.

Wat mag je verwachten?

Na deze workshop weet jij als geen ander hoe je eenvoudige groenten omtovert tot kleine kunstwerkjes. Na een korte inleiding demonstreert Pieter-Jan enkele eenvoudige technieken. Vervolgens steek je zelf mee de handen uit de mouwen. Je krijgt uitgebreide tips & tricks bij de plantaardige ingrediënten en je leert spelen met innovatieve smaken en bereidingswijzen.

  • Je leert sauzen en dressings maken o.b.v. vers groentensap, al dan niet gefermenteerd
  • Je komt te weten hoe je diepe smaken uit de ingrediënten haalt
  • Je ontdekt hoe je umami-rijke producten verwerkt
  • Je leert meer over de opbouw van een groentegerecht
  • Je ontdekt de variaties in kleuren, smaken, mondgevoel en textuur

Praktisch

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding ontvang je de definitieve praktische informatie.

 

Trainer: Pieter-Jan Lint

 

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. 

Vragen?

Neem een kijkje in de veelgestelde vragen

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...