Plant-Based Fine Dining 4: Plantaardige desserts en zoetigheden

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

TIP: schrijf je op deze pagina in voor een complete opleidingenreeks Plant-Based Fine Dining met Pieter-Jan Lint.

Wat mag je verwachten?

Desserten zonder gebruik van geraffineerde suikers en dierlijke producten zijn voor de meeste chefs een grote uitdaging. Velen grijpen dan naar fruit en sorbets, maar er zijn creatievere alternatieven te verzinnen. Tijdens deze workshop leer je lekkere romige crème's, meringues, cakes, mousses en crumbles maken die voor iedere gast lekker, fris en vernieuwend zijn. Deze kan je integreren in elk type keuken, van heel eenvoudig tot verfijn gastronomisch.

  • Je maakt romige, smeuïge desserts die helemaal plantaardig zijn
  • Je leert nieuwe texturen met chocolade kennen
  • Je gaat aan des lag met moderne toestellen zoals high-speed blenders, droogoven, thermomix en pacojet
  • Je creëert afzonderlijke eenvoudigere desserts en ook samengestelde gastronomische bordjes

Praktisch

Data en locaties:

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding ontvang je de definitieve praktische informatie.

Trainer: Pieter-Jan Lint

 

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. 

Vragen?

Neem een kijkje in de veelgestelde vragen

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...