Opleidingen
Beroepen
Projecten
Nieuws
Over ons
Search form
Zoekresultaten
opleidingen
Leren en werken
Secundair onderwijs
Hoger Beroepsonderwijs
Volwassenenonderwijs
Hoger Onderwijs
Voor werknemers
Actief je tijd managen
Barista - basic
Barista - level 2
Brandbestrijding
Coachend feedback geven
Medewerkers beter evalueren en bijsturen
Cocktails – basic
Mocktails & health drinks
Cocktails – master
Creatief met chocolade
Creatieve slaatjes
Dagdagelijks je team begeleiden
Financieel beleid
Desserten op bord – nieuwe technieken
Eerste hulp bij ongevallen
Excel - de handigste functie
Excel - instapmodule
Fijne patisserie
Gecertificeerd bierschenker
Gepimpte klassiekers
Green Egg en alto-Shaam
HACCP – maak er werk van (basiscursus)
Hedendaagse Belgische klassiekers
Leiding geven
Engels voor half-gevorderden (Opleiding enkel in Brussel)
Leermeesteropleiding
Meer en beter verkopen aan de receptie
Truffels
Meer en beter verkopen in de bediening
Bierbeleving - nieuw
Messen correct slijpen en afwetten
Moderne marketingtechnieken voor de horeca
Ontbijt - Van sleur tot moneymaker
Omgaan met conflicten
A taste of Thailand - met Roger van Damme (Culinaire Passie workshop)
Afwasser
Allergenen - nieuw
Asperges
Bar basics
Barista - Van koffieboon tot degustatie
Bedrijfseerstehulpverlener - refresh
Bedrijfseerstehulpverlener
Bedrijfsopleidingen
Bier en kaas: het perfecte huwelijk - *Culinaire Passie
Chocolate revisited
Conversatietafels: gevorderd niveau
Creatief met chocolade - Chocoladedecoraties
Engels in de horeca: beginners (Opleiding in Brussel)
Facebooktoepassingen. Instagram, Twitter en LinkedIn voor beginners
Food & Wine pairing met Kristel Balcaen - Culinaire Passie
Foodstagram - nieuw
Ganache en truffels
Gin & Tonic - nieuw
Granen - nieuw
Hoe bereken ik mijn beveragecost
Hoe doe je aan etiquette?
Hoe kies ik de beste sollicitant
Hoe laat ik mijn menukaart renderen? - vernieuwd
Initiatie zaaltechnieken
Je website ontwerpen en omgaan met beoordelingssites - nieuw
Kersverse opleidingen
Keuken-zaal
Koffie & chocolade: een match made in heaven
Kruiden en aromaten
Kruideninfusies en Icetea - in primeur
Longdrinks - nieuw
Mediterraanse keuken
Mixology - nieuw
Motivatie van medewerkers positief beïnvloeden
Nederlands op de werkvloer
Olijfolie & azijn - nieuw
Omgaan met agressie in de horeca
Omgaan met klachten en lastige klanten
One day experience - Filip Claeys (De Jonkman)
One week bootcamp - Stéphane Buyens (Le Fox)
Pasta
Plant-Based Fine Dining 2: Seizoensgroenten gastronomisch *NIEUW*
Plant-Based Fine Dining 3: Pekelen en fermenteren, kiemen en drogen *NIEUW*
Plant-Based Fine Dining 4: Plantaardige desserts en zoetigheden *NIEUW*
Plant-Based Fine Dining: technieken uit de plantaardige keuken (introductie)
Professioneel telefoneren in de twee talen (Frans en Nederlands)
Randabiliteit
Reputatiemanagement & beleving - nieuw
Sales
Samenwerking tussen receptie en housekeeping - nieuw
Slowjuicer, Roner, Droogtoren & Smokey
Spirits
The Beer hunter is a Lady - Food & Beer met Sofie Vanrafelghem
Vacuümkoken
Vegetarisch
Vis - Soorten & kwaliteiten, fileren & versnijden
Vorming
WOW service - Werken aan uitstekende service voor je gasten
Werknemersopleidingen door de VDAB
Wine & food matching
Omgaan met veranderingsprocessen
Ontwikkel je assertiviteit
Perfectioneer je communicatie met je klant
Prospecteren is een leuke uitdaging
Hoe bereken ik mijn foodcost
Restaurantbeheer
Broodjes
Hoe communiceren via social media?
Stress op het werk verminderen
Tapas
Texturen
Theesommelier
Wijnkennis en wijnservice - gecertifceerd
Wijnkunde
Word – instapmodule
Inleiding in yield management
Yield management - Optimaal rendement uit elke hotelkamer
Antipasti
Zelfmotivatie
Voor werkzoekenden
Veiligheid-hygiëne
Home
»
Opleidingen
»
Voor werknemers
»
veiligheid-hygiëne
» veiligheid-hygiëne
Deze opleidingen zijn gefilterd op
veiligheid-hygiëne
.
Afwasser
Allergenen
Bedrijfseerstehulpverlener
Bedrijfseerstehulpverlener - Refresh
Brandbestrijding
Eerste Hulp bij Ongevallen
HACCP – Maak er werk van - Basiscursus
Omgaan met bedreigende situaties
Opleiding in de kijker
A taste of Thailand - met Roger van Damme (Culinaire Passie workshop)
Meer opleidingen
Project in de kijker
Opleiding bartender in Gent
Meer projecten