• Opleidingen
  • Beroepen
  • Projecten
  • Nieuws
  • Over ons
 

Search form

opleidingen

  • Leren en werken
  • Secundair onderwijs
  • Hoger Beroepsonderwijs
  • Volwassenenonderwijs
  • Hoger Onderwijs
  • Voor werknemers
    • Actief je tijd managen
    • Barista - basic
    • Barista - level 2
    • Brandbestrijding
    • Coachend feedback geven
    • Medewerkers beter evalueren en bijsturen
    • Cocktails – basic
    • Mocktails & health drinks
    • Cocktails – master
    • Creatief met chocolade
    • Creatieve slaatjes
    • Dagdagelijks je team begeleiden
    • Financieel beleid
    • Desserten op bord – nieuwe technieken
    • Eerste hulp bij ongevallen
    • Excel - de handigste functie
    • Excel - instapmodule
    • Fijne patisserie
    • Gecertificeerd bierschenker
    • Gepimpte klassiekers
    • Green Egg en alto-Shaam
    • HACCP – maak er werk van (basiscursus)
    • Hedendaagse Belgische klassiekers
    • Leiding geven
    • Engels voor half-gevorderden (Opleiding enkel in Brussel)
    • Leermeesteropleiding
    • Meer en beter verkopen aan de receptie
    • Truffels
    • Meer en beter verkopen in de bediening
    • Bierbeleving - nieuw
    • Messen correct slijpen en afwetten
    • Moderne marketingtechnieken voor de horeca
    • Ontbijt - Van sleur tot moneymaker
    • Omgaan met conflicten
    • A taste of Thailand - met Roger van Damme (Culinaire Passie workshop)
    • Afwasser
    • Allergenen - nieuw
    • Asperges
    • Bar basics
    • Barista - Van koffieboon tot degustatie
    • Bedrijfseerstehulpverlener - refresh
    • Bedrijfseerstehulpverlener
    • Bedrijfsopleidingen
    • Bier en kaas: het perfecte huwelijk - *Culinaire Passie
    • Chocolate revisited
    • Conversatietafels: gevorderd niveau
    • Creatief met chocolade - Chocoladedecoraties
    • Engels in de horeca: beginners (Opleiding in Brussel)
    • Facebooktoepassingen. Instagram, Twitter en LinkedIn voor beginners
    • Food & Wine pairing met Kristel Balcaen - Culinaire Passie
    • Foodstagram - nieuw
    • Ganache en truffels
    • Gin & Tonic - nieuw
    • Granen - nieuw
    • Hoe bereken ik mijn beveragecost
    • Hoe doe je aan etiquette?
    • Hoe kies ik de beste sollicitant
    • Hoe laat ik mijn menukaart renderen? - vernieuwd
    • Initiatie zaaltechnieken
    • Je website ontwerpen en omgaan met beoordelingssites - nieuw
    • Kersverse opleidingen
    • Keuken-zaal
    • Koffie & chocolade: een match made in heaven
    • Kruiden en aromaten
    • Kruideninfusies en Icetea - in primeur
    • Longdrinks - nieuw
    • Mediterraanse keuken
    • Mixology - nieuw
    • Motivatie van medewerkers positief beïnvloeden
    • Nederlands op de werkvloer
    • Olijfolie & azijn - nieuw
    • Omgaan met agressie in de horeca
    • Omgaan met klachten en lastige klanten
    • One day experience - Filip Claeys (De Jonkman)
    • One week bootcamp - Stéphane Buyens (Le Fox)
    • Pasta
    • Plant-Based Fine Dining 2: Seizoensgroenten gastronomisch *NIEUW*
    • Plant-Based Fine Dining 3: Pekelen en fermenteren, kiemen en drogen *NIEUW*
    • Plant-Based Fine Dining 4: Plantaardige desserts en zoetigheden *NIEUW*
    • Plant-Based Fine Dining: technieken uit de plantaardige keuken (introductie)
    • Professioneel telefoneren in de twee talen (Frans en Nederlands)
    • Randabiliteit
    • Reputatiemanagement & beleving - nieuw
    • Sales
    • Samenwerking tussen receptie en housekeeping - nieuw
    • Slowjuicer, Roner, Droogtoren & Smokey
    • Spirits
    • The Beer hunter is a Lady - Food & Beer met Sofie Vanrafelghem
    • Vacuümkoken
    • Vegetarisch
    • Vis - Soorten & kwaliteiten, fileren & versnijden
    • Vorming
    • WOW service - Werken aan uitstekende service voor je gasten
    • Werknemersopleidingen door de VDAB
    • Wine & food matching
    • Omgaan met veranderingsprocessen
    • Ontwikkel je assertiviteit
    • Perfectioneer je communicatie met je klant
    • Prospecteren is een leuke uitdaging
    • Hoe bereken ik mijn foodcost
    • Restaurantbeheer
    • Broodjes
    • Hoe communiceren via social media?
    • Stress op het werk verminderen
    • Tapas
    • Texturen
    • Theesommelier
    • Wijnkennis en wijnservice - gecertifceerd
    • Wijnkunde
    • Word – instapmodule
    • Inleiding in yield management
    • Yield management - Optimaal rendement uit elke hotelkamer
    • Antipasti
    • Zelfmotivatie
  • Voor werkzoekenden

Veiligheid-hygiëne

Home » Opleidingen » Voor werknemers » veiligheid-hygiëne » veiligheid-hygiëne

Deze opleidingen zijn gefilterd op veiligheid-hygiëne.

Afwasser

Allergenen

Bedrijfseerstehulpverlener

Bedrijfseerstehulpverlener - Refresh

Brandbestrijding

Eerste Hulp bij Ongevallen

HACCP – Maak er werk van - Basiscursus

Omgaan met bedreigende situaties

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

Facebook Twitter Twitter More...

Opleiding in de kijker

Thais koken met Roger van Damme
A taste of Thailand - met Roger van Damme (Culinaire Passie workshop)

Meer opleidingen

Project in de kijker

opleiding barman barvrouw in gent
Opleiding bartender in Gent

Meer projecten

Navigatie

  • Over ons
  • Contact
  • Sitemap
  • Legal
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy

Tagcloud

  • Hotel
  • Restaurant
  • Catering
  • Café
  • horeca
  • keuken en zaal
  • Horeca Vorming Vlaanderen
  • hotelschool
  • Horeca Vorming
  • opleiding
  • Bediening
  • dranken
More tags

Partners

horeca vlaanderen Guidea horeca vorming ACV voeding en diensten Horval

Volg ons op