HACCP – Maak er werk van - Basiscursus

Deze opleiding is voor werknemers en werkgevers in de horeca (paritair comité 302) en werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding krijg je meer informatie over alle regelgeving die op dat moment van kracht is over de voedselveiligheid. Het is ook het ideale moment om vragen te stellen en ervoor te zorgen dat jouw zaak helemaal volgens de HACCP-normen en -regels werkt, zodat je in orde bent als het FAVV langs komt op controle.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u.

  • Ma 5 november in Lindner Hotel, Antwerpen
  • Di 6 november in Holiday Inn, Hasselt
  • Ma 26 november in Europahotel, Gent

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Qreactiv

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier

 

Getuigenis: 
Deze opleiding zal me helpen bij het uitwerken van een hygiëneplan. Ik weet nu ook meer over de juiste manier van ontsmetten en over de houdbaarheid van producten.
More...