Opleidingen

Levenslang leren in de horeca kan. Er is voor elk wat wils.

  • Je werkt in de horeca? 

...en je wilt meer ervaring opdoen? Goed idee, want in een uitdagende sector als deze, gevoelig aan tal van trends, ben je nooit volleerd. Via de pagina 'Voor werknemers' kan je kiezen uit het gevarieerd opleidingsaanbod van Horeca Vorming. Deze gratis opleidingen zijn specifiek bedoeld voor werknemers in de horeca (PC 302). Werkgevers kunnen de opleidingen volgen als ze hun personeel inschrijven. Ook werkzoekenden die tot één jaar geleden actief waren in de horeca kunnen deelnemen. 

  • Je  wil graag in de horeca aan de slag?

Voor werkzoekenden’ zijn er tal van opleidingsinitiatieven. Je kan ook één of meerdere modules of een langlopende opleiding bij Syntra of in een CVO van het 'Volwassenenonderwijs'

Wil je weten hoe het is om een dag mee te draaien in de horeca? Bekijk het filmpje Een dag in de horeca.

  • Je bent student?

Als je naar school gaat en een diploma secundair onderwijs wilt behalen, bekijk dan de opleidingen bij ‘Secundair onderwijs’ en ‘Leren en werken’ (deeltijds onderwijs). 

Weet je nog niet wat je verder wilt studeren? Doe inspiratie op in de rubrieken ‘Hoger beroepsonderwijs’ of ‘Hoger onderwijs’. 

Gebruik de handige studiewijzer om je opleidingstraject uit te stippelen. (vraag een papieren exemplaar via vormingvlaanderen@horeca.be)

Zoek je graag alfabetisch tussen alle horecaopleidingen die er bestaan? Je vindt hieronder de volledige lijst. 

More...