Nederlands op de werkvloer

Home » Opleidingen » Bijscholing » Nederlands op de werkvloer

Nederlands op de werkvloer 

Je team is meertalig en taalbarrières bemoeilijken de communicatie met gasten of tussen collega’s onderling? De training Nederlands op de werkvloer kan je hierbij helpen. Elkaar goed verstaan is van cruciaal belang in ons vak. Je werkt immers meestal in teamverband en hebt vaak
direct contact met klanten. Een storing in de communicatie leidt dan al gauw tot klantenverlies, tijdverlies of tot strubbelingen met je collega’s. Daarom is helder en duidelijk communiceren heel belangrijk. 
 
Tijdens de training 'Nederlands op de werkvloer' geeft een taalinstructeur op maat gemaakte lessen Nederlands in het bedrijf tijdens de werkuren (minimum 20 uur). Na deze training kunnen je anderstalige medewerkers correct Nederlands spreken in concrete werksituaties. Er gaat ook aandacht naar de collega's en leidinggevenden van anderstaligen.
 

Een kosteloze training op maat

Als je voldoet aan onderstaande voorwaarden, financiert Horeca Vorming de training:

  • De deelnemers/deelnemer werken/werkt in vast dienstverband bij de aanvrager van de opleiding.
  • De deelnemers/deelnemer zijn/is ingeschreven in het paritair comité 302.
  • De werknemersvertegenwoordiging (in het bedrijf) wordt geïnformeerd over de opleiding.

Training aanvragen

Neem eerst contact op met de consulent van je provincie (contactegegevens: klik hier). Hij/zij komt dan bij je langs om samen onderstaande documenten correct in te vullen. Hierna bezorg je volgende documenten (ingevuld en ondertekend) aan Horeca Vorming Vlaanderen:

Meer informatie

Je kunt steeds een vrijblijvende afspraak maken met één van onze consulenten voor meer informatie. Of mail naar vormingvlaanderen@horeca.be en wij helpen je graag verder. 

More...