Nieuws

Videorecepten: 4 magnifieke mocktails in een handomdraai

Is jouw inspiratie naar lekkere, pittige en gezonde mocktails eventjes ver te zoeken? Maak je geen zorgen, wij hadden nog wat originele recepten in de schuif liggen. Klik op play, volg je denkbeeldige smaakpapillen en beslis welk recept je straks uitprobeert.

Opleidingen binnenkort in je buurt!

Ontdek hier per provincie de opleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen die binnenkort doorgaan!

In volksrestaurant VORK worden jaarlijks 76 werkzoekenden opgeleid tot hulpkoks en zaalmedewerkers

De roep om geschoolde arbeidskrachten in de horeca klinkt steeds luider. Dat is ook merkbaar in West-Vlaanderen. Vorig jaar raakten 3.500 officiële horecavacatures raken maar niet ingevuld. 1/3e ervan zijn keuken- en zaalfuncties. In die zin wordt in Kortrijk het volksrestaurant/opleidingscentrum VORK opgericht, een brede samenwerking tussen o.a. Mentor vzw, VDAB, CVO en Horeca Vorming.

In 3 stappen naar meer en betere alcoholvrije dranken op je kaart

Nog twee weken te gaan voor de start van Tournée Minérale, maar nu al hebben meer dan 55.000 Vlamingen zich voorgenomen om een maand lang geen druppel alcohol te drinken. Vorig jaar heeft de campagne alle verwachtingen van de initiatiefnemers (Stichting tegen Kanker en De Druglijn) overtroffen. De horeca stond erbij en keek ernaar, dit had niemand zien aankomen. Dat is nu wel anders. Door slim in te spelen op Tournée Minérale kan je je gasten extra in de watten leggen en een nieuw publiek aantrekken!

Vacature: sectorconsulent regio West-Vlaanderen

(Solliciteer vóór 31/1). Ben jij gepassioneerd door vorming en personeelsbeleid? Dan kan je als sectorconsulent bij Horeca Vorming zeker je ei kwijt. Met jouw sociale en communicatieve skills word jij het aanspreekpunt voor de scholen en horecabedrijven in jouw regio. Je weet van aanpakken en bouwt actief jouw regionaal partnernetwerk uit. Lees snel verder en stel je kandidaat.

Vacature: trajectbegeleider regio Antwerpen

(Solliciteer vóór 31/1). De vacatures in de horeca nemen toe maar raken ze ook ingevuld? Als trajectbegeleider bouw jij mee aan een duurzame tewerkstelling in jouw regio. Je helpt werkzoekenden klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en begeleidt hen naar hun droomjob. Iets voor jou? Lees dan snel verder. Misschien vervoeg jij binnenkort ons team.

De Warmste Brigade schenkt 13.800 euro aan de Voedselbanken

De Warmste Brigade, dat zijn 53 Jong Keukengeweld-chefs die tijdens De Warmste Week elk een gastronomisch etentje veilen ten voordele van de Voedselbanken. Een week lang konden liefhebbers bieden op een exclusief all-in lunchmenu voor 4 personen in hun favoriete restaurant. Onze conclusie: de Vlaming heeft een hart voor gastronomie en voor het goede doel. Vrijdagmiddag 22 december om 12 uur klopte De Warmste Brigade namelijk af op een fantastische opbrengst van 13.800 euro.

Pages

Facebook Twitter More...