Nieuws

Wie zoekt die vindt ... de opleidingsdata van september 2019

Je hoorde het misschien al, of misschien ook niet? ... nog vóór de zomer verandert Horeca Vorming van naam. Wij worden Horeca Forma! Dat zal je merken aan de lancering van een gloednieuwe opleidingswebsite. Die vervangt onze welgekende opleidingsbrochure. Zit je al op hete kolen om je in te schrijven? Dan kan je vanaf nu al inschrijven voor deze opleidingen in september. Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief, want via die weg maken we de volledige kalender bekend.

De keuze van ...

Naar welke trainingen is het voor Diederik, Ines en Ann uitkijken?

Ontdek de opleidingen in jouw buurt

Ontdek hier per provincie de opleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen die binnenkort doorgaan!

Voor horeca aan de Kust: Boostcursus Frans

Sta je ook wel eens met je mond vol tanden als je Franstalige klanten moet bedienen?

Speciaal voor de horeca in Brugge: workshop Hoe omgaan met mensen onder invloed?

Wanneer je als barvrouw of -man aan het werk bent, kom je in aanraking met een diversiteit aan mensen. Een hele reeks aan communicatieve vaardigheden is dus noodzakelijk om gesprekken constructief te laten verlopen. Maar wat als communicatie tekort schiet en je moeilijk tot de persoon kan doordringen omdat hij/zij onder invloed is? In deze workshop kom je te weten hoe je kan herkennen dat iemand onder invloed is en hoe je je eigen veiligheid voorop kan stellen. Er zijn geen mirakeloplossingen maar wel een aantal do’s en don’ts die ervoor zorgen dat je meer gewapend bent in het omgaan met deze situaties.

Vacature alert! Coördinator Leerwerkplekken

Nergens anders zijn er zoveel erkende leerwerkplekken als in de horeca. Zo kunnen jongeren het beroep gedeeltelijk op de werkvloer aanleren, onder begeleiding van een echt vakman. Dat levert hen meestal niet alleen een diploma op, maar ook een job! Kwaliteitsvolle leerwerkplekken zijn dan ook cruciaal om de stap naar werken in de sector te verkleinen. Wij zoeken een nieuwe collega om dit boeiend proces van leerwerkplekken, mentoren en hun erkenningen binnen de horecasector te coördineren. Je ondersteunt de domeinverantwoordelijke onderwijs en de domeinverantwoordelijke vorming.

Wij werven aan! Trajectbegeleider Antwerpen

(Solliciteer vóór 15 mei). De vacatures in de horeca nemen toe maar raken ze ook ingevuld? Als trajectbegeleider bouw jij mee aan een duurzame tewerkstelling in jouw regio. Je helpt werkzoekenden klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en begeleidt hen naar hun droomjob. Iets voor jou? Lees dan snel verder. Misschien vervoeg jij binnenkort ons team.

Pages

More...