Nieuws

Ook in Limburg zoeken wij een trajectbegeleider. Iets voor jou?

Horeca Vorming maakt werk van tewerkstelling in de horeca! Wij breiden ons team Arbeidsmarkt uit met een trajectbegeleider voor de provincie Limburg. De geknipte job voor jou? Wacht dan niet en bezorg ons je cv en motivatiebrief vóór 6 juli.

Opleidingsaanbod najaar 2018 bekend: schrijf je nu in

Vind de opleiding die jij nodig hebt en word (nog) sterker in je vak! Ook dit najaar kan je bij Horeca Vorming terecht voor een 100-tal opleidingen die opbrengen ... en helemaal niets kosten.

Wij werven aan: Sectorconsulent(e) Horeca - Brusselse rand

Heb jij een passie voor opleidingen en personeelsbeleid? Wil jij mee de horecasector versterken? Dan ben jij misschien de consulent die wij zoeken!

Vervoeg jij ons team? We zoeken een trajectbegeleider Horeca voor provincie Oost-Vlaanderen

(Solliciteer vóór 15 juni 2018). De vacatures in de horeca nemen toe maar raken ze ook ingevuld? Als trajectbegeleider bouw jij mee aan een duurzame tewerkstelling in jouw regio. Je helpt werkzoekenden klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en begeleidt hen naar hun droomjob. ... En da's misschien wel jouw droomjob?

Opleidingen binnenkort in je buurt!

Ontdek hier per provincie de opleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen die binnenkort doorgaan!

Eerste lichting bartenders studeert af van het Learning for Life project

8 weken geleden begonnen ze met volle goesting aan de bartenderopleiding van hun dromen. Nu studeren ze af en zijn ze helemaal klaar om de arbeidsmarkt te bestormen. We hebben het over de 10 jonge werkzoekenden die instapten in het 'Learning for Life' - opleidingstraject "Bartender". Een intensief opleidingsprogramma gericht op het invullen van de knelpuntvacature.

Wij werven aan! Trajectbegeleider West-Vlaanderen

(Solliciteer vóór 15 mei). De vacatures in de horeca nemen toe maar raken ze ook ingevuld? Als trajectbegeleider bouw jij mee aan een duurzame tewerkstelling in jouw regio. Je helpt werkzoekenden klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en begeleidt hen naar hun droomjob. Iets voor jou? Lees dan snel verder. Misschien vervoeg jij binnenkort ons team.

De horecasector zet sterk in op duaal leren

Jongeren die schoollopen en tegelijkertijd meer dan 20 uren per week opgeleid worden op de werkvloer én daarvoor een vergoeding krijgen, dat is niet zo nieuw. In de horecasector zijn het leercontract en de leerovereenkomst (sinds september 2016 ‘oao’ of ‘overeenkomst alternerende opleiding’) al goed ingeburgerd. Sinds kort kunnen ook leerlingen in het voltijds onderwijs (hotel- en grootkeukenscholen) kiezen voor een duale opleiding. Dat is een hele ommezwaai.

Pages

More...