Nieuws

Wij werven aan! Trajectbegeleider Antwerpen

(Solliciteer vóór 15 mei). De vacatures in de horeca nemen toe maar raken ze ook ingevuld? Als trajectbegeleider bouw jij mee aan een duurzame tewerkstelling in jouw regio. Je helpt werkzoekenden klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en begeleidt hen naar hun droomjob. Iets voor jou? Lees dan snel verder. Misschien vervoeg jij binnenkort ons team.

Gentse werkzoekenden scholen zich om tot professionele bartenders

Op 4 april schiet de intensieve training bartender uit de startblokken. Daarin worden 15 werkzoekenden helemaal klaargestoomd om de Gentse Horeca te veroveren. In de Belgische editie van het project Learning for Life slaan Horeca Vorming Vlaanderen, de VDAB en drankenproducent Diageo de handen in elkaar. Hun doel? Werkzoekenden klaarstomen voor een bruisende job in de horeca. En met succes. Na twee geslaagde edities in Antwerpen, is nu Gent aan de beurt.

Deze zomer veranderen wij van naam

Horeca Forma: een nieuwe naam... Wen er maar aan! Want vanaf deze zomer gaat Horeca Vorming door het leven als Horeca Forma. Bij deze naamsverandering hoort natuurlijk een nieuw logo. En er komt een nieuwe overzichtelijke website zodat je vlot je weg vindt naar onze opleidingen en andere diensten. Eenvoudigere, frissere en meer digitale communicatie: daar gaan we voor. Iets om naar uit te kijken dus. Tot het zover is, blijft deze website gewoon online. Ook onze contactgegevens blijven dezelfde.

Ontdek de opleidingen in jouw buurt

Ontdek hier per provincie de opleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen die binnenkort doorgaan!

Opleidingsaanbod Chef Academy

Ontdek hier de opleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen die dit voorjaar bij Chef Academy (Antwerpen) doorgaan!

Mocktail Marathon: volg een mocktailopleiding ter voorbereiding op Tournée Minérale

Als deze Tournée Minérale even populair wordt als vorig jaar, dan drinkt 18% van de Belgen vanaf 1 februari een maand lang geen alcohol. Alcoholvrije mocktails zijn dan een lekker en gezond alternatief. Om een geslaagde mocktail te maken, heb je kennis van zaken nodig en véél inspiratie. Daarom plannen wij in de tweede helft van januari een Mocktail Marathon: maak je keuze uit de 4 extra mocktailopleidingen met Dave Aertgeerts.

Pages

More...