Opleidingsrust ... of toch niet helemaal

Laatste opleiding van het voorjaar was een succes

De sfeer zat goed tijdens de tweedaagse opleiding "Hoe bereken ik mijn foodcost", de laatste opleiding van dit voorjaar. De cursisten mochten hun getuigschrift persoonlijk in ontvangst nemen en we brachten een toost uit op een geweldige zomer. 

Wil jij ook meer vat krijgen op je foodcost? Dat kan, want de opleiding staat dit najaar geprogrammeerd in Antwerpen, Roeselare, Gent en Antwerpen. Je kan je nu al inschrijven. Toch hoef je niet noodzakelijk zolang te wachten. In juli en augustus is het traditioneel opleidingsrust, maar dat belet ons niet om naar je vragen te luisteren. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de lesgever, kunnen we bedrijfinterne opleidingen organiseren. In principe kan elke opleiding uit het open aanbod plaatsvinden op de werkvloer, op voorwaarde dat er voldoende deelnemers zijn.

Even vooruitblikken 

Het najaar start in schoonheid met een opleiding "afwasser" op 18 september in Antwerpen. Niemand zal het betwijfelen; een goed georganiseerde vaat bespaart een hoop tijd, geld en stress. De afwasser is vanuit zijn vaste plek in de keuken medeverantwoordelijk voor de uitstraling van de zaak. Want een kritische klant en een vuil glas, dat is om problemen vragen. Tijdens de afwassersopleiding leert de medewerker de verschillende stappen in een efficiënt afwasproces kennen. Hij leert hoe hij de machine kan onderhouden, hoe hij best omgaat met veelvoorkomende problemen, hoe hij de afwas nog beter organiseert, sorteert en opbergt. Zo wordt de afwasser een vaste waarde in het keukenteam.

Benieuwd welke opleidingen er nog doorgaan in september ... en oktober, november, december? Bekijk het hier

More...