Bezoek ons tijdens Horeca Expo Gent

Plan je dit jaar een bezoek aan de Horeca Expo? Spring dan zeker eens binnen bij Horeca Vorming. Je vindt ons samen met Horeca Vlaanderen vlakbij de inkom in hal 1.

Vragen over onze opleidingen?

Shoot!

Welke opleidingen passen het beste bij jou of je medewerkers? Welke voorkennis verwachten we? Hoelang duurt zo'n opleiding? Beantwoordt de inhoud van de opleiding aan je verwachtingen? Hoe organiseer je een opleiding in de zaak?
Steek deze en andere vragen niet in de koelkast, maar stel ze tijdens de Horeca Expo. En schrijf je aan onze stand meteen in voor jouw favoriete opleiding.

Vragen over stages, over duaal leren, over de OAO, ...?

Wij scheppen duidelijkheid!

Je wil graag een leerling opleiden in jouw bedrijf (of je twijfelt nog?). Dan moet je erkend worden als leerbedrijf. Welke stappen je hiervoor zet? Hoe dit vlot verloopt? Wat de rechten en plichten zijn, van de leerling en van de werkgever? Welk contract je gaat afsluiten? Van welke voordelen de werkgever geniet?… Onze consulenten helpen je klaar zien.
 

Activiteiten buiten de stand

Leermeester meet & greet | maandag

Leid jij leerlingen of beginners op in het bedrijf? Ben je al officieel Leermeester in de Horeca of wil je dat graag worden? Dan ben je van harte welkom op onze Leermeester Meet & Greet tijdens Horeca Expo. Met dit event willen we alle leermeesters bedanken voor hun inzet en nieuwe leermeesters inspireren.

Waar? Zaal Sky Lounge (boven de stand van Horeca Vlaanderen & Horeca Vorming)

Wanneer? Maandag 19 november vanaf 14u30 doorlopend tot 16 uur.

Volgde je de leermeesteropleiding en behaalde je het getuigschrift van Leermeester in de Horeca? Dan kan je je vooraf inschrijven (vóór 15 november) via deze link

Masterclass met master butcher Luc De Laet | dinsdag

We organiseren een exclusieve masterclass met de master butcher uit Hove, Luc de Laet. Als bezieler achter vleesgroothandel De Laet & Van Haver en dit jaar nog bekroond door Gault & Millau tot Culinair Ondernemer van het Jaar, hoeft hij geen ellenlange introductie. Met zijn viking looks en als rasechte strijder voor het betere vlees op het bord, brengt hij op Horeca Expo, samen met chefkok Bert Jan Michielsen, een verhaal over de minder evidente stukjes vlees. Je zal ervan versteld staan welke culinaire hoogstandjes Luc creëert met zogenaamde "restjes". En het wordt nog beter, want Duvel-Moortgat zorgt voor de perfecte beer matching. Zet je erbij ... en laat je inspireren.

Waar? Chef's Place (hal 8)

Wanneer? Dinsdag 20 november van 11u30 tot 12u30. 

Nog geen toegangskaart voor de Horeca Expo bemachtigd? Wij hebben er nog een paar. Klik hier.

More...