De Warmste Brigade zet zijn troepen in voor de Voedselbanken

De Warmste Brigade zet zijn troepen in voor de Voedselbanken!

51 culinaire veilingen voor het goede doel

De Warmste Brigade, dat zijn 51 Jong Keukengeweld-chefs die tijdens De Warmste Week elk een gastronomische lunch veilen ten voordele van de Voedselbanken. Naast geld inzamelen voor het goede doel, willen we met deze actie aantonen dat de Horeca een warme sector is. Door lunchmenu's te veilen, willen we ook de zakenlunch opnieuw onder de aandacht brengen van het bedrijfsleven. Iedereen kan vanaf nu bieden tot vrijdag 22 december - 12 uur op www.dewarmstebrigade.be

De deelnemende chefs van De Warmste Brigade behoren allemaal tot Jong Keukengeweld. Gert De Mangeleer is peter van Jong Keukengeweld en ook zijn restaurant Hertog Jan*** doet enthousiast mee. Door geld in te zamelen voor de Voedselbanken willen de jonge topchefs ook aantonen dat de horeca een warme sector is. Niet iedereen heeft de middelen om uit eten te gaan. Te veel mensen kunnen met moeite hun dagelijkse boterham betalen. Gelukkig kunnen ze bij de Voedselbanken terecht om voor voedsel en andere levensmiddelen.

Hoe kan jij helpen?

Bied mee of vertel het voort aan vrienden, familie, klanten, collega's, ... Download hier de omslagfoto en profielfoto voor Facebook. Iedereen (bedrijven en particulieren, jong en oud) kan bieden op een lunch voor 4 personen via www.dewarmstebrigade.be. Bieden kan tot vrijdag 22 december 12 uur.
 
Bedankt voor je steun!
More...