De keuze van ...

Naar welke trainingen kijken Diederik, Ines en Ann uit?

Schrappen, dubbelchecken, toevoegen, ... we leggen de laatste hand aan de opleidingsplanning van het najaar 2019. Over enkele weken kan je inschrijven op onze nieuwe website www.horecaforma.be. Ondertussen kregen 3 gelukkigen al een preview van de planning.

Diederik (24), bartender & zaalmedewerker Restaurant K in Wijnegem

Diederik studeerde in 2018 af als bartender via Learning4Life. Hij zit een jaar in het vak en wil nog veel bijleren. Wij vroegen hem welke training dit najaar op zijn verlanglijstje staat.

Diederik: “De training die ik zeker wil volgen is ‘Wine & Food matching’ omdat in het restaurant waar ik werk de wijn erdoor vliegt als bier in een kroeg. Ik wil meer te weten komen over wijn en mee kunnen nadenken over combinaties met eten. Eigenlijk sta ik open voor veel opleidingen. Ik wil een brede basiskennis hebben over alle aspecten van mijn job. Dan kan ik vragen van gasten beter beantwoorden en kan ik ook inspringen voor collega’s en hen assisteren. In mijn ogen is efficiëntie het belangrijkste.”

Ook interesse in een training Wine en Food Matching?  Noteer alvast onderstaande datum. In de tweede helft van juni openen de inschrijvingen op onze nieuwe website www.horecaforma.be*.

  • Wine & Food Matching: 18 november 2019 in Genk

Ines (36), Front Office Manager Novotel Brugge centrum / Accor Hotels

Ines volgt regelmatig trainingen bij Horeca Vorming. En zij is niet alleen, ook haar collega's komen bij ons over de vloer.

Dit najaar wil ze graag de receptiemedewerkers de training ‘Omgaan met klachten en lastige klanten’ laten volgen. 

Ines:Kwade gasten die hun geduld verliezen en soms zelfs agressief worden, in de hotellerie is dat onvermijdelijk. De ene medewerker kan daar van nature al beter mee om dan de andere. Door mee te doen met deze training, kunnen mijn collega’s en ikzelf meer zelfvetrouwen krijgen om zo’n verbale agressie aan te pakken. Ik vind het belangrijk dat we leren hoe we zelf rustig kunnen blijven én hoe we de klager kunnen kalmeren. We moeten escalaties kunnen vermijden. De tips & tricks uit deze training zullen van pas komen!"

Ook een training 'Omgaan met klachten en lastige klanten' volgen? Noteer de volgende dataIn de tweede helft van juni kan je je inschrijven op onze nieuwe website www.horecaforma.be*.

  • Do 7 en 14 november 2019 in Gent 
  • Di 19 en 26 november 2019 in Antwerpen 
  • Di 10 en 17 december 2019 in Oostende

Ann Keymeulen, kaasexpert L'art du Fromage

Een nieuw gezicht tussen onze trainers! Ann Keymeulen leert je vanaf dit najaar het ideale kaasplankje samenstellen tijdens een nieuwe kaastraining. Ann wierp ook een blik op de andere trainingen in ons aanbod. Welk onderwerp spreekt haar aan?

Ann: "Ik voel me direct aangetrokken tot de training ‘Chocolade Level 1’. Naast kaas, heb ik ook een zwak voor chocolade. Want je weet het of niet, maar kaas en chocolade matchen verrassend goed! Tijdens een basistraining Chocolade kan je veel leren over het pure product. Over de verschillende smaken. En je gaat nog een stapje verder: je leert chocolade temperen en verwerken tot eenvoudige pralines."

Ook een training Chocolade Level 1 volgen? Noteer dan de volgende dataIn de tweede helft van juni kan je je inschrijven op onze nieuwe website www.horecaforma.be*.

  • 25 september 2019 in Brugge
  • 21 oktober 2019 in Mechelen

*Je leest het goed: Horeca Vorming gaat binnenkort door het leven als Horeca Forma. En bij een nieuwe naam, hoort natuurlijk een andere website. www.horecaforma.be gaat live in de tweede helft van juni. Schrijf je in op de nieuwsbrief om de launch niet te missen.

Tags: 
More...