100% wild van wild met chef Johan Van Raes (The Glorious*)

Deze Culinaire Passie-workshop is voor werknemers in de horeca (paritair comité 302). Deelname kost je niets! Schrijf je hier in.

100% wild van wild met chefkok Johan Van Raes (restaurant The Glorious*)

Workshop 'Culinaire Passie', maandag 10 december 2018, Antwerpen

In deze koude dagen houden de gasten wel van een lekker gebraad, stoofpotje of een sappig en puur stukje wild op hun bord. Na deze workshop kan je perfect op die vraag inspelen, want je leert nieuwe technieken, ontdekt nieuwe recepten en doet inspiratie op om je wildgerechten naar een hoger niveau te tillen. Met in de hoofdrollen: fazant, eend, haas en hert

Dagprogramma

Hoe herken je kwaliteitswild? Die vraag leggen we voor aan Gert Michiels, bioloog bij de jachtvereniging Hubertus. Bij de welkomstkoffie geeft hij je een interessante update over het jachtgebeuren in Vlaanderen. En dan neemt sterrenchef Johan Van Raes (restaurant The Glorious*) het over met een demonstratie van klassieke basisbereidingen van wild, met de beste garnituren en aandacht voor échte wildfond. Authentieker kan niet! Je steekt mee de handen uit de mouwen en vooral ... je proeft mee (uiteraard!).

Trainers

Johan Van Raes (chefkok The Glorious* ), omkadering door jachtvereniging Hubertus Vereniging Vlaanderen

Praktisch

Waar & wanneer

Dit is een eenmalige workshop, mis het niet:

  • Maandag 10 december 2018 van 10u tot 16u. (ontvangst vanaf 9u30)
  • In de nieuwe keuken 'Metro Antwerpen Noord' (Houtdok/Noordkaai)

Voor wie

Voor chefs, sous-chefs en chefs de partie tewerkgesteld in de horeca (PC 302*).

Deze exclusieve workshop behoort tot de reeks Culinaire Passie, gericht naar jonge maar reeds ervaren horecawerknemers*.

(*)werkzaam in paritair comité 302, deze info staat bovenaan je loonbrief

Ik wil meedoen

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Schrijf je hier in, we laten je snel iets weten!

Meer info

Heb je nog vragen? Contacteer Michelle Mies, vormingsconsulent Antwerpen: m.mies@horeca.be of 0479/63.03.18.

Met dank aan Jan Buytaert, culinair coach.

Meer Culinaire Passie workshops: klik hier

Zoek verder in ons open opleidingsaanbod: klik hier

 

 

More...