Brood op de plank - nieuw

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Klanten zijn meer en meer op zoek naar een totaalervaring. Ze oordelen over alles, ook over het brood dat je als voorafje serveert. Kies het juiste brood en je slaagt erin om je gasten al van bij het begin te imponeren. In deze opleiding bekijken we een brede waaier aan broden: zoute broodjes zoals foccacia, ciabatta met of zonder kruiden, een dagelijks brood, tegelbrood, wit brood, roggeverdommeke, granenbroden en overheerlijke zoete broodjes zoals briochebrood en rozijnenbrood. We bekijken hoe je deeg draait en verwerkt tot het afbakken en bewaren van deze broodsoorten. We werken met diepvriezers om de producten economisch te verwerken en te bewaren.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en telkens eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 6 maart 2018 in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 23 april 2018 in Patisserie D'Hollander, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Patisserie D’Hollander

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...