Bonjour ... euh.. Tijd om je Frans wat bij te schaven?

Boostcursus Frans, helemaal op maat van de horeca 

Je hoeft geen talenknobbel te zijn om je mannetje te staan in de zaal, maar met een paar handige taaltips kan je ook niet-Nederlandstalige gasten een warm welkom bieden. Vooral in toeristische regio's kan jouw zaak hiermee het verschil maken. Om die reden organiseert Horeca Vorming deze lente samen met Westtoer een boostcursus Frans voor zaalpersoneel aan de kust.

Wist je dat 22% van de toeristen aan onze kust Franstalige belgen zijn? Dat zijn zowel dagtoeristen, verblijftoeristen als tweedeverblijvers. Ze trekken naar zee voor een ontspannend verblijf en daar mag een bezoekje aan de plaatselijke horeca natuurlijk niet aan ontbreken. Na deze boostcursus heb jij het zelfvertrouwen en de basis Frans op zak om hen gastvrij te onthalen.

Praktische informatie

  • Voor wie? Voor zaalpersoneel van tearooms, restaurants, brasserieën en cafés in de kustgemeenten.
  • Waar en wanneer? Deze cursus duurt 3 uur. Ze gaat door in de week van 22 maart van 14u tot 17u. We herhalen hem in 10 verschillende kustgemeenten. Je kiest er de dag/locatie uit die jou het best past.
  • Wat? Je oefent op dagelijkse, herkenbare werksituaties. Bovendien krijg je een handig zakwoordenboekje Frans mee naar huis. 

Inschrijven

Klik op deze inschrijvingslink. Je vindt er alle data, locaties en een testje om jouw startniveau te bepalen. A bientôt! 

 

 

 

 

 

 

 

Alles voor een gastvriendelijk onthaal: http://www.fanvanhoreca.be/opleidingen/bijscholing/gasten 

Tags: 
More...