Vraag je Back to Beef traject nu aan

Ik vul het aanvraagformulier in

Aan alle jonge koks: stroop jullie mouwen op voor het Back to beef - traject. Enkel jonge chefs en sous-chefs die werknemer zijn in de horeca (PC302) komen in aanmerking voor deze opleiding. Een vleugje ervaring en interesse om de hele serie van 4 schakelworkshops te volgen, zijn een must.

Back to beef - een verhaal van bij de beesten af

Geroosterde sprinkhanen, veggie-koken, vergeten groenten, by-catch uit de Noordzee, peper uit Peru tot nieuwe trends in de keuken hoef je niet te zoeken, die staan te trappelen aan je deur.

Toch zijn er de oldies die blijven. Eén van de meest onverwoestbare waarden op ons bord is nog altijd rundvlees. In al zijn vormen : koud, gemarineerd, gebakken of gerookt, gebraden, geroosterd of gehakt. Ons biefstuk staat er en blijft er staan. Daarom is het voor iedereen die kookt een must om van tijd tot tijd terug te gaan naar de roots en heel het verhaal rond één van de lekkerste dingen uit onze keuken nog eens helemaal over te doen. En het is een goed verhaal : met twee ervaren gidsen - Guy Van Cauteren en Jan Buytaert, beiden ooit met twee sterren achter hun naam, de één zoon van een slager, de ander opgegroeid in de klassieke keuken - begin je bij de koe in de wei en rond je af bij alles wat je moet weten over één van de lekkerste en meest veelzijdige producten in onze keuken. Twijfel niet langer en ga op rundvleesbootcamp met deze twee culinaire duizendpoten tijdens het Backt to Beef traject. Horeca Vorming Vlaanderen geeft jonge gemotiveerde koks de kans om de koe te ontdekken in al haar vormen. In totaal volg je 4 geïntegreerde schakelworkshops waarin je het hele verhaal van rundvlees van de weide tot op het bord hoort, ziet én proeft! Je kan kiezen uit 2 periodes van telkens 4 maandagen die vallen tussen november 2015 en januari 2016. 

Om het programma te kennen en de verschillende data, bekijk je hieronder de folder. 

Inschrijven? 

  • Je kan enkel inschrijven voor het volledige traject: de vier schakelworkshops
  • Je kiest tussen periode 1 of 2. Je kan dus geen combinaties maken tussen data van periode 1 of 2
  • Je vult HIER het aanvraagformulier in.
  • Vermits het aantal deelnemers beperkt is, neemt Horeca Vorming Vlaanderen contact met je op om te peilen naar je motivatie en basiskennis. 
More...